Ion Ţiriac, gafă de 5 stele la un eveniment monden. Ce perlă a scos pe gură miliardarul

Ion Ţiriac, gafă de 5 stele la un eveniment monden. Ce perlă a scos pe gură miliardarul

Cristina Neagu a prezentat, miercuri seara, în premieră, filmul realizat pe întreaga perioadă a recuperării după accidentarea suferită anul trecut la Campionatul European de handbal.

Ştiri pe aceeaşi temă

În foarte multe momente  ale perioadei de recuperare, singura sportivă din istorie care a câştigat de patru ori titlul de ”Cea mai bună jucătoare din lume” în clasamentul IHF a fost urmărită de o echipă de filmare iar multe momente din timpul recuperării sale au fost adunate într-o proiecţie.
 
Printre invitaţii prezenţi la premiera filmului a fost şi Ion Ţiriac, iar miliardarul a fost protagonistul unui moment hilar. Omul de afaceri a vrut să se refere la Cristina Neagu, dar concentrarea i-a jucat feste şi a vorbit de Cristina Halep."Respectul meu faţă de Cristina Halep, s-a vorbit foarte mult de aceste accidentări. Eu nu găsesc că recuperarea e o problemă. Sau nu găsesc că e grea recuperarea", a spus Ion Ţiriac..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: