Halep, o surpriză neplăcută: Ce a scris presa mondială despre eliminarea Simonei, la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
halep

Simona Halep (3 WTA) a jucat doar trei partide la Madrid Mutua Open 2021, în condiţiile în care, la ultima ediţie, în 2019, avansase până în ultimul act.

Simona Halep îşi face deja bagajele pentru a porni la drum! Următoarea oprire? Roma, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Doar că, eşecul suferit de „Simo“, în optimile de la Madrid, a avut ecouri puternice în presa internaţională. Digi Sport, postul care transmite Madrid Mutua Open în România, a ales cele mai importante fragmente apărute în mediul online, după meciul care a trimis-o pe Mertens, în sferturi.

Ce s-a scris după partida Halep - Mertens?

*L'Equipe: Semifinalistă la Stuttgart, unde a fost bătută sec de Aryna Sabalenka (6-3, 6-2), a treia clasată în ierarhia mondială n-a putut depăşi faza optimilor la Madrid. Românca a debutat cu dreptul şi a câştigat primul set, dar n-a putut să continue la acelaşi nivel. Ea a avut probleme, în special, pe propriul serviciu, ce zece greşeli duble şi cu un procentaj de 53% la primul serviciu. 

*Tennis Channel: Elise Mertens s-a luptat cu ghearele pentru a trece de numărul 3 mondial, Simona Halep, într-o bătălie întinsă pe trei seturi.

*Agenţia spaniolă EFE: Surpriză de proporţii la Caja Magica. Simona Halep e eliminată de Elise Mertens şi dubla campioană spune adio încă din faza optimilor de finală.

*Punto de Break: Mertens a dat tonul şi a reuşit un meci excelent împotriva lui Halep. Au fost multe greşeli de ambele părţi, iar câşţigătoarea s-a decis abia la ultimele puncte.

*TickTockTennis: O victorie mare! Elise Mertens o doboară pe Simona Halep pentru prima oară pe zgură. Mertens a arătat viteză, diversitate şi răbdare pentru a ajunge în sferturi după un succes impresionant în faţa jucătoarei pe care toată lumea o considera marea rivală a lui Barty la titlu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite