Halep a scăpat de frica de COVID-19: Simona a explicat de ce s-a liniştit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Anul trecut, cam în aceeaşi perioadă, constănţeanca a sărit peste US Open de teama îmbolnăvirii. Apoi, a fost infectată cu SARS-CoV-2, stând acasă.

S-a spus, din prima zi, că lumea va fi nevoită să meargă înainte cu COVID-19 pentru că, foarte probabil, această boală nu va fi eradicată niciodată. La mai bine de un an distanţă, exact asta s-a întâmplat. Dovadă şi toate evenimentele sportive majore, cu mii de oameni, care s-au organizat, în 2021, după ce, în 2020, s-a strigat „Stăm acasă, salvăm vieţi“.

Dacă anul trecut, cam pe vremea asta, Simona Halep refuza să facă deplasarea în SUA de teama pandemiei, acum, ea nici n-a stat pe gânduri şi a călătorit peste ocean pentru a evolua, la Montreal, Cincinnati şi apoi la US Open (30 august - 12 septembrie).

La Cincinnati, „Simo“ a fost întrebată de jurnalişti dacă îşi mai face griji în privinţa COVID-ului. Digi Sport, postul care transmite „Western & Southern Open“ în România, a oferit răspunsul româncei.

Ce a spus Simona Halep?

*Nu mi-e teamă, deoarece m-am vaccinat (n.r. - cu Pfizer). Mă simt protejată, sunt atentă, port masca, atunci când sunt mulţi oameni în jurul meu. Ce nu-mi place? Mă simt foarte stresată când sunt într-o bulă sanitară.

CITEŞTE ŞI:

Halep, meci infernal, la noapte, la Cincinnati: Va întâlni sfertfinalista de la Australian Open 2021

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite