Halep, obligată să lucreze cu un incompetent: Cine e Cosmin Hodor, omul care îi atacă pe românii plecaţi din ţară

Halep, obligată să lucreze cu un incompetent: Cine e Cosmin Hodor, omul care îi atacă pe românii plecaţi din ţară

Cosmin Hodor

Simona Halep e o sportivă de nivel mondial care, din păcate, a ajuns să-şi încredinţeze relaţiile cu media unui individ care nu doar că nu-şi face treaba, dar, mai nou, aduce şi un prejudiciu de imagine pentru fostul lider WTA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe cât de spectaculos a fost meciul Halep - Andreescu de la Turneul Campioanelor, pe atât de nepotrivită a fost postarea managerului de comunicare al Simonei, la câteva ore după terminarea partidei.
 
Într-o tentativă complet eşuată de a remarca victoria Simonei, Cosmin Hodor a dus discuţia într-o zonă oribilă, atacând-o pe Bianca Andreescu, dar şi pe alţi români care au ales să trăiască în alte ţări! E un gest inadmisibil din partea unui om care, fiind în stafful unei jucătoare de talia Simonei Halep, ar trebui să-şi cântărească fiecare mişcare.
 
Din păcate însă, Cosmin Hodor a dovedit, nu o dată, că nu doar că nu ştie să valorifice imaginea Simonei din postura de manager de comunicare, dar, mai nou, îi afectează imaginea prin astfel de postări pe Instagram care deja au stârnit multe reacţii negative în spaţiul virtual!
 
Cine e Cosmin Hodor?
 
Simona Halep a fost obligată să-l angajeze pe Cosmin Hodor ca manager de comunicare, întrucât acesta e omul lui Ion Ţiriac!
 
Hodor lucrează şi pentru omul de afaceri în cadrul „Stejarii Country Club“, un complex de lux aflat în zona de nord a Capitalei. 
 
Cosmin Hodor a fost, în trecut, director al turneului BRD Năstase-Trohpy, iar de când a ajuns în stafful Simonei Halep s-a remarcat, printre alte gafe, cu crearea unui site penibil despre care adevarul.ro a scris, recent, aici.
 
CITEŞTE ŞI:

 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările