Giovanni Becali a alungat-o din ţară. Acum s-a întors să-i recunoască copilul şi l-a chemat la tribunal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aida Kominek Giurumescu
Aida Kominek Giurumescu

Aida Kominek Giurumescu (40 de ani) s-a prezentat, în premieră, în faţa unei instanţe româneşti şi vrea ca Ioan Becali să recunoască faptul că e tatăl lui Bernhard (9 ani). La Judecătoria Sectorului 1 s-a consumat ieri încă un episod din procesul de paternitate. Aceasta, reprezentată de tatăl ei, avocatul Nicolae Giurumescu, l-a chemat la tribunal pe machidon încă din 2006 dar până în prezent nu a reuşit să aibă câştig

Povestea de dragoste dintre Aida Giurumescu, actuală Kominek în urma căsătoriei, şi Ioan Becali a avut loc în urmă cu mai bine de 10 ani. Femeia susţine că din decembrie 2002, de când l-a născut pe Bernhard, a fost nevoită să fugă din ţară pentru că fostul agent de jucători a ameninţat-o cu represalii dure. S-a mutat, cu tot cu copil, în Austria, s-a recăsătorit şi acum poartă numele soţului, Kominek. Dar nu a vrut să lase lucrurile aşa şi i-a intentat proces lui Giovani Becali, acţiunea fiind deschisă atât în ţara adoptivă, Austria, cât şi în România încă din 2006. Instanţa austriacă i-a dat câştig de cauză şi le-a cerut omologilor de la Bucureşti să-l oblige pe Becali să efectueze testul ADN pentru paternitate. El a refuzat, iar la una dintre înfăţişări, ce a avut loc în trecut la Judecătoria Sector 1, fratele său Victor l-a "reprezentat".

Atunci se pare că acesta ar fi oferit 40.000 de euro pentru a "stinge" procesul, dar a fost refuzat. Aida Kominek Giurumescu provine dintr-o familie stabilă financiar, tatăl ei este avocatul care o reprezintă în acest caz, iar doleanţa lor este simplă: vor doar ca Ioan Becali să recunoască că este tatăl copilului.

Cum nici ieri, fostul impresar nu s-a prezentat în faţa judecătorului, va fi stabilit un nou termen, iar Giovani e obligat să se supună testului de paternitate. Acesta a recunoscut că o cunoaşte pe Aida dar a negat că a avut vreo legătură amoroasă cu ea. În plus, dacă s-ar dovedi că spusele actualei doamne Kominek ar fi adevărate, mariajul machidonului cu Stella ar avea mult de suferit. Totuşi, există şi o parte pozitivă pentru Giovani în tot acest scandal.

image

Dacă s-ar dovedi că într-adevăr micuţul Bernhard este fiul său, atunci acesta ar deveni primul băiat din familie, pentru că Giovani, fratele său, Victor, dar şi vărul lor, Gigi, au doar fete. Patronul Stelei şi totodată vărul lui Ioan Becali, Gigi, a declarat încă de la începerea procesului, în 2006, că o cunoaşte pe Aida dar că aceasta era o femeie de moravuri uşoare care obişnuia să ceară bani foştilor iubiţi. "O ştiu pe Aida din 1990. A fost şi la mine în casă. Era combinată cu un machedon din Constanţa şi- l şantaja pe bietul baiat. I-am dat bani ca să-l lase în pace", spunea acesta atunci. Apoi, a explicat legătura dintre Giovani şi Aida: "Nu ştiu dacă Giovani s-a culcat cu ea, dar dacă a făcut-o, a fost aşa cum o faci cu orice curvă. Nu era vorba de o relaţie sau de însurătoare". El a anunţat chiar că a ajutat-o financiar pe fosta dansatoare după ce l-a născut pe Bernhard. "I-am dat bani, dar aşa cum i-aş fi dat oricărei mame care vine şi plânge că nu are cu ce lua pamperşi. I-am dat o mie de dolari şi după aia i-am zis: «Du-te şi lasă-mă»", a mai povestit atunci Gigi Becali.

Citeşte AICI ce alte probleme cu justiţia mai are Ioan Becali

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite