Gigi Becali râde de COVID-19: „Ce e cu virusul ăsta?“. De ce simte că e imun

Gigi Becali râde de COVID-19: „Ce e cu virusul ăsta?“. De ce simte că e imun

Gigi Becali e convins că nu e în pericol din cauza coronavirusului

Încă de la declanşarea pandemiei, omul de afaceri a minimalizat pericolul reprezentat de o boală care până acum a făcut peste 430.000 de victime la nivel global.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gigi Becali sfidează COVID-19, inclusiv acum, când cel mai bun prieten de al său a testat pozitiv cu noul coronavirus şi a fost internat în spital.
 
„Adevărul“ a scris aici despre situaţia în care se află Teia Sponte şi familia sa, însă nici măcar îmbolnăvirea partenerului său de afaceri nu l-a sensibilizat pe Gigi Becali. Într-o intervenţie la Pro X, latifundiarul a insistat, din nou, că nu se teme de COVID-19.
 
Ce a spus Gigi Becali?
 
*Eu n-am ţinut niciodată cont de coronavirus. N-am luat nicio măsură. Dacă merg la Sfântul Maslu şi la Sfânta Biserică, ce să se întâmple? E Dumnezeu mincinos? Teia Sponte nici nu se dădea jos din maşină când mergea la piaţă, dar tot a luat coronavirus. 
 
*Vreau să-mi protejez fata, mie nu mi-e frică. De asta nu m-am îmbrăţişat cu fata mea când m-am întâlnit cu ea. Dacă Hristos vrea să mor, mor, nu e problemă. Dar îmi protejez familia. Am fost şi eu şi m-am testat cu echipa. Ce e şi cu virusul ăsta? Pui medicamente şi trece!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: