Gigi Becali, mai presus decât legea: S-a lăudat, în direct, la televizor cum sfidează Ordonanţele Militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi cu ocazia pandemiei de coronavirus aflăm, încă o dată, că ceea ce trebuie să respectăm noi, ceţăţenii de rând, nu se aplică în cazul unor oameni cu mulţi bani şi cu notorietate.

Guvernul a „sugrumat“ viaţa normală în România prin cele opt Ordonanţe Militare de până acum în numele combaterii coronavirusului. 

Şi, odată cu implentarea unor restricţii draconice, s-au înmulţit cazurile de abuz semnalate de diverşi oameni amendaţi din motive care mai de care aberante. Dacă în România, un om de rând riscă şi o amendă de 2.000 de lei dacă n-are declaraţia de propria răspundre la el, în schimb, astfel de măsuri nu se aplică şi în cazul unor oameni precum Gigi Becali. Şi, culmea tupeului, asemenea personaje apar apoi la televizor şi se laudă că şterg pe jos cu Ordonanţele Militare! Exact asta a făcut, astăzi, patronul FCSB într-o declaraţie oferită la Antena 3.

Ce a spus Gigi Becali?

*Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice (n.r. - cei de la poliţie). Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi, ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. 

*Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să-i spui lui Gigi Becali <<Unde te duci?>>. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite