Fiasco la Strasbourg: Ce s-a întâmplat la turneul la care participă şi Sorana Cîrstea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Internationaux de Strasbourg (23-29 mai) e o întrecere mică, de categoria WTA 250. Din păcate, organizatorii se confruntă cu o situaţie neobişnuită.

Dacă la un turneu mare, care se întinde pe două săptămâni, se mai întâmplă se vezi retrageri înainte sau în timpul meciurilor, în schimb, o astfel de situaţie reprezintă o raritate pentru o competiţie de doar şapte zile. Mai ales dacă retragerile şi abandonurile se succed, în doar câteva ore!

Exact asta se întâmplă, de marţi, la Strasbourg. Totul a început cu retragerea Biancăi Andreescu (7 WTA), vedeta turneului, după cum „Adevărul“ a scris aici. Apoi, astăzi, programul a fost dat peste cap de ploaie şi meciul Soranei Cîrstea a căzut, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Într-un final, când partidele programate pentru miercuri au început, ele au fost „ciuntite“ din cauza problemelor medicale. Dacă duelul Burel - Alexandrova, scor 3-6, 4-6, s-a încheiat pe teren, în schimb, următoarele două meciuri au fost oprite şi întrerupte defintiv, după doar câteva minute.

În partida Putintseva - Teichmann s-au jucat doar două game-uri, după care elveţianca de 23 de ani s-a „rupt“. Nici duelul Tan - Rus nu s-a jucat până la capăt! Rus a luat primul set cu 6-1, dar apoi s-a calificat în următoarea fază pentru că adversara ei n-a mai putut juca la scorul de 1-1, în actul secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite