EXCLUSIV Reghecampf, desfiinţat de presă, pus la zid de fani: motivele pentru care suporterii cer demiterea românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu tehnicianul de 39 de ani pe bancă, Al-Hilal, cea mai galonată echipă din Arabia Saudită, a ajuns într-o situaţie de neimaginat.

În viziunea jurnaliştilor saudiţi, Laurenţiu Reghecampf a fost marele perdant al derby-ului de duminică, Al-Ittihad - Al-Hilal, scor 0-0.

Ziarul „Arriyadiyah“ a publicat un articol dur în care a enumerat toate contraperformanţele antrenorului de 39 de ani din ultima perioadă. „Cu Reghecampf pe bancă, Al-Hilal îşi continuă căderea liberă“, au concluzionat jurnaliştii saudiţi. Din analiza acestora reiese că echipa românului n-a mai câştigat un meci de la 24 septembrie. De atunci, Al-Hilal a înregistrat trei eşecuri şi două remize, a totalizat 385 de minute fără gol marcat (cu prelungiri cu tot), a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei şi a ajuns pe locul 5 în campionat, la zece puncte de lider, în condiţiile în care are şi două restanţe.

Fanii cer demiterea lui Reghecampf

Şirul rezultatelor negative înregistrate de Al-Hilal a făcut ca suporterii să-şi piardă răbdarea cu Laurenţiu Reghecampf. Acesta n-a fost niciodată îndrăgit de fani, în condiţiile în care l-a înlocuit pe Sami Al-Jaber, un idol al tribunelor. Potrivit site-ului sport360.com, după partida cu Al-Ittihad, o parte din galeria celor de la Al-Hilal a cerut demiterea lui „Reghe“.

Piţi: „Aducem un vârf“

De partea cealaltă, Victor Piţurcă s-a arătat mulţumit de prestaţia celor de la Al-Ittihad în derby, însă a anunţat despărţirea de primul jucător străin, mijlocaşul Samba Diakie (Mali). Acesta a refuzat să joace cu Al-Hilal din cauza restanţelor financiare, iar Piţi l-a exclus din lot. Fostul selecţioner a anunţat că, în iarnă, Al-Ittihad se va întări prin aducerea unui vârf străin.

CITEŞTE ŞI:

*„Reghe“ şi Piţi au făcut România de râs în Asia: cum au reuşit să strice derby-ul Arabiei Saudite pe teren şi în afara lui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite