Emma Răducanu, o nebunie de meci la Australian Open: Cum s-a încheiat thriller-ul cu Stephens

Emma Răducanu, o nebunie de meci la Australian Open: Cum s-a încheiat thriller-ul cu Stephens

În meciul ei de debut la Australian Open, britanica de 19 ani a făcut de toate, trăind la intensitate maximă o partidă pe muchie de cuţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emma Răducanu (Marea Britanie, 19 ani, 18 WTA) a debutat catastrofal în 2022, după cum „Adevărul“ a scris aici. 
 
Din cauza acelui eşec usturător, dar şi pentru că a avut COVID pe finalul anului trecut, Emma a abordat primul Grand Slam al anului, având o singură partidă, în noul sezon.
 
Spre bucuria lui Răducanu însă, acest lucru nu s-a văzut. Cel puţin, nu în primul set al duelului cu Sloane Stephens (SUA, 28 de ani, 67 WTA), campioana de la US Open 2017. Pentru că, în acel prim set, Emma a făcut furori: 6-0 în doar 18 minute!
 
Aşa cum se întâmplă însă, în dese rânduri, în tenisul feminin, actul secund a arătat cu totul diferit. Şi a fost câştigat de Stephens: 6-2 în 49 de minute.
 
În decisiv însă, Emma Răducanu a redevenit jucătoarea care a dictat ritmul. Şi a luat game după game, câştigând de o manieră categorică: 6-1 în 38 de minute.
 
În turul II de la Australian Open, Emma Răducanu o va înfrunta pe Danka Kovinic (Muntenegru, 27 de ani, 98 WTA).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările