Emma Răducanu i-a impresionat pe jurnaliştii britanici: conduce o Dacia Sandero, deşi ar putea avea orice bolid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero veche de cinci ani FOTO Getty images
Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero veche de cinci ani FOTO Getty images

Câştigătoare a US Open în 2021, jucătoarea de tenis Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA) este elogiată de către jurnaliştii britanici de la Daily Mail. Emma Răducanu a fost surprinsă pe străzile din Londra conducând o Dacia Sandero, una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie.

Deşi a ajuns o jucătoare de top, Emma Răducanu rămâne cu capul pe umeri, iar cele peste 2,6 milioane lire câştigate până acum numai din tenis o fac să rămână o fată normală.

Emma Răducanu este o vedetă într-o maşină ieftină! Senzaţia tenisului conduce o Dacia Sandero, una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie, deşi este imaginea Porsche şi ar putea avea orice maşină şi-ar dori”, scriu jurnaliştii de la Daily Mail.

Tânăra jucătoare cu origini româneşti a fost surprinsă pe străzile din Londra. la volanul unei Dacii Sandero de culoare albă veche de cinci ani. Emma Răducanu a fost surprinsă într-un echipament sport la volan. Emma se pregăteşte intens în ultimele zile pentru turneul de la Wimbledon, care va debuta lunea viitoare şi unde Emma este cap de serie numărul 10.

În Marea Britanie, preţul unei Dacii Sandero porneşte de la doar 8.000 de lire.

Ion Răducanu, tatăl Emmei, este din Bucureşti, iar mama sa este chinezoaică.

Anul trecut, Emma Răducanu a devenit prima jucătoare venită din calificări care reuşeşte să câştige un turneu de Mare Şlem. 

„Faptul că o mare campioană a tenisului mondial, precum Emma Răducanu, conduce un vehicul Sandero este, în mod cert, un motiv de mândrie pentru noi şi o dovadă în plus a popularităţii de care se bucură acest model inclusiv în Marea Britanie. Sandero este cel mai mare succes comercial al mărcii Dacia, deţinând, în fiecare din ultimii cinci ani, titlul de cel mai vândut model către persoane fizice din Europa”, au declarat pentru ”Adevărul” reprezentanţii Direcţiei Comunicare de la Dacia.

Vă mai recomandăm şi:

Marele meci Răducanu – Andreescu, astăzi, la Roma: programul include şi partida Soranei Cîrstea

Nominalizările pentru Premiile Laureus au fost anunţate. Pe listă este şi Emma Răducanu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite