Emma Răducanu, încă un eşec categoric: E afară de la French Open după două seturi groaznice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

E clar: Emma Răducanu (Marea Britanie, 19 ani, 12 WTA) va avea mari dificultăţi în a rezista în Top 20, în acest an, la ce rezultate înregistrează după triumful istoric de la US Open 2021.

Emma Răducanu riscă să fie o jucătoare mediocră din punct de vedere sportiv, care să puncteze doar la capitolul de marketing / sponsorizări. Aşa cum a fost, în trecut, Anna Kournikova, de pildă. O rusoaică foarte frumoasă, ultramediatizată, dar care şi-a încheiat cariera în tenis, fără niciun trofeu.

Emma Răducanu, în schimb, are deja un Grand Slam. Din păcate, la ce joacă acum, titlul de la Flushing Meadows riscă să fie primul şi ultimul din palmaresul ei.

Astăzi, în turul II de la French Open, britanica de 19 ani a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 28 de ani, 47 WTA). Emma a început bine partida, cu un prim set câştigat (6-3), însă a fost surclasată în următoarele două seturi pe care le-a cedat categoric: 1-6, 1-6.

Atenţie: eşecul de astăzi nu e nicidecum o întâmplare, în cazul Emmei Răducanu! Pe lângă rezultatele ei slabe de după US Open 2021, ea a mai fost învinsă o dată de Sasnovich. Se întâmpla la Indian Wells 2021, scor 2-6, 4-6.

Eliminarea de la French Open, în turul II, vine după ce Răducanu a părăsit şi precedentul Grand Slam, la Melbourne, în aceeaşi fază.

8 victorii şi 10 înfrângeri are Emma Răducanu, în acest sezon.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite