Emma R─âducanu, ├«nc─â un e┼čec categoric: E afar─â de la French Open dup─â dou─â seturi groaznice

0
0
Raducanu

E clar: Emma Răducanu (Marea Britanie, 19 ani, 12 WTA) va avea mari dificultăţi în a rezista în Top 20, în acest an, la ce rezultate înregistrează după triumful istoric de la US Open 2021.

Emma R─âducanu risc─â s─â fie o juc─âtoare mediocr─â din punct de vedere sportiv, care s─â puncteze doar la capitolul de marketing / sponsoriz─âri. A┼ča cum a fost, ├«n trecut, Anna Kournikova, de pild─â. O rusoaic─â foarte frumoas─â, ultramediatizat─â, dar care ┼či-a ├«ncheiat cariera ├«n tenis, f─âr─â niciun trofeu.

Emma R─âducanu, ├«n schimb, are deja un Grand Slam. Din p─âcate, la ce joac─â acum, titlul de la Flushing Meadows risc─â s─â fie primul ┼či ultimul din palmaresul ei.

Ast─âzi, ├«n turul II de la French Open, britanica de 19 ani a fost ├«nvins─â de Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 28 de ani, 47 WTA). Emma a ├«nceput bine partida, cu un prim set c├ó┼čtigat (6-3), ├«ns─â a fost surclasat─â ├«n urm─âtoarele dou─â seturi pe care le-a cedat categoric: 1-6, 1-6.

Aten┼úie: e┼čecul de ast─âzi nu e nicidecum o ├«nt├ómplare, ├«n cazul Emmei R─âducanu! Pe l├óng─â rezultatele ei slabe de dup─â US Open 2021, ea a mai fost ├«nvins─â o dat─â de Sasnovich. Se ├«nt├ómpla la Indian Wells 2021, scor 2-6, 4-6.

Eliminarea de la French Open, ├«n turul II, vine dup─â ce R─âducanu a p─âr─âsit ┼či precedentul Grand Slam, la Melbourne, ├«n aceea┼či faz─â.

8 victorii ┼či 10 ├«nfr├óngeri are Emma R─âducanu, ├«n acest sezon. ┬á


Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite