Emma Răducanu a devenit ambasadoare Dior. Acesta este al doilea contract al sportivei cu o marcă de lux

Emma Răducanu a devenit ambasadoare Dior. Acesta este al doilea contract al sportivei cu o marcă de lux

Emma Raducanu participă la premiera mondială a filmului James Bond No Time To Die la Royal Albert Hall 28 septembrie 2021 la Londra Anglia. FOTO: Getty Images

Emma Răducanu, campioană la US Open la doar 18 ani, a semnat un contract cu casa de modă franceză Dior. Emma, care are origini române, va reprezenta colecţiile de îmbrăcăminte pentru femei ale casei de modă şi produsele acesteia de îngrijire a pielii şi machiaj, potrivit CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emma Răducanu va lucra cu Churi şi cu Peter Philips, care conduc liniile de produse Dior pentru îngrijirea pielii şi machiaj, scrie CNN.

Înaintea acestui anunţ, Răducanu a apărut, în septembrie, la premiera mondială a filmului James Bond „No Time to Die", îmbrăcată într-o rochie în stil grecesc, realizată de directorul de creaţie al Casei Dior, Maria Grazia Chiuri, pentru colecţia Cruise 2022.

„A putea purta o rochie de genul acesta, realizată cu toată magia în atelierele Dior, a fost o experienţă unică. Broderia detaliată a fost excepţională şi am fost atât de onorată să particip la prima mea premieră de film în ea", a spus Răducanu, într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Vogue.

În septembrie, la Met Gala, Răducanu a apărut într-o ţinută Chanel, înainte de a semna un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador al faimosului brand de bijuterii.

Alte mărci globale din domeniile modei, producţiei de automobile şi comercializării produselor de înfrumuseţare care doresc parteneriate cu noua vedetă a tenisului feminin sunt marca japoneză de îmbrăcăminte Uniqlo, Aston Martin, Chanel şi Lacoste.

Emma Răducanu s-a născut în Toronto, Canada, dintr-un tată român şi o mamă chineză, a crescut în Kent, Marea Britanie, şi a uimit lumea tenisului la New York, unde a câştigat US Open la 18 ani.

În urma câştigării US Open, Emma Răducanu s-a ales cu un cec în valoare de 2,5 milioane de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările