Dinamo, în „moarte clinică“: Cifrele care arată dimensiunea dezastrului din „Ştefan cel Mare“

Dinamo, în „moarte clinică“: Cifrele care arată dimensiunea dezastrului din „Ştefan cel Mare“

Duşan Uhrin jr

Dinamo n-a putut fi „resuscitată“ nici de Gigi Mulţescu, antrenorul care are reputaţia scoaterii mai multor echipe din criză. De acum, pare că pentru salvarea roş-albilor e nevoie de un „magician“. De aceea, a fost readus Duşan Uhrin jr.

Ştiri pe aceeaşi temă

La doar câteva minute după ce „SMURD-ul“ a demisionat, a apărut ştirea revenirii lui Duşan Uhrin jr în „Ştefan cel Mare“. 
 
Cehul de 53 de ani, cu alură de „Harry Potter“, a mai fost antrenor la Dinamo, între august 2019 - martie 2020. Din păcate pentru bucureşteni însă, n-a făcut nicio „magie“, ceea ce reiese şi din bilanţul său: 26 de meciuri, 12 victorii, 4 remize, 10 înfrângeri. Acum, Uhrin jr a preluat echipa, în schimbul unui salariu lunar de 6.000 de euro. Cehul era fără angajament din septembrie 2020, de când a încheiat conturile cu Gaz Metan Mediaş. Nici aici n-a rupt gura târgului: 2 victorii, 2 remize şi 9 înfrângeri, în 13 partide!
 
La Dinamo, Uhrin jr va avea o misiune aproape imposibilă: salvarea echipei de la retrogradare. Asta în condiţiile în care roş-albii n-au mai câştigat un meci din Liga I de la 31 ianuarie, 1-0 cu UTA. De atunci, echipa are o serie catastrofală în campionat: două remize, opt înfrângeri.
 
„Ce să facă, dacă n-are jucători?!“
 
Având în vedere că Dinamo are un lot extrem de slab, o nouă schimbare de antrenor pare că nu va rezolva problema cea mai mare a „câinilor“, în acest moment. Exact asta a remarcat şi fostul internţioanal, Dacian Varga, în dialog cu gsp.ro.
 
„Să vină Uhrin cum? Cu jucători poate… Dacă vine doar el, ce poate să facă? Orice antrenor, fără jucători… Ce să facă? Nu văd luminiţa de la capătul tunelului! Nu văd ce ar putea sa facă orice antrenor care vine acum. Pentru că nu ţine de antrenor, ci depinde de jucători! Mi-e greu să cred că vine un antrenor şi schimbă acum faţa echipei“, a avertizat Varga.
Uhrin e un profesionist adevărat, dar trebuie să ştie că îl aşteaptă o perioadă cumplit de grea.
Gigi Mulţescu fost antrenor Dinamo
 

Ce a făcut Dinamo cu Mulţescu pe bancă

*Cupa României: Astra - Dinamo 1-0

*Liga I: Dinamo - Clinceni 1-3

*Liga I: CFR Cluj - Dinamo 1-0

*Liga I: Poli Iaşi - Dinamo 1-0


Debandadă pe banca roş-albilor, în acest sezon

Antrenor Data instalării Data plecării Meciuri adunate

Cosmin Contra 26.08.2020 03.12.2020 11

Ionel Gane 03.12.2020 16.03.2021 18

Gheorghe Mulţescu 16.03.2021 13.04.2021 4

Duşan Uhrin jr 13.04.2021 ? ?


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările