Dinamo, lovită şi când e în „moarte clinică“: Procesul pierdut cu Bonetti măreşte datoriile clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bonetti

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ se pregăteşte într-o situaţie dezolantă pentru startul ligii secunde, la data de 6 august. În continuare, curg veştile proaste pentru bucureşteni.

Dinamo e conectată „la aparate“ şi, chiar dacă Ovidiu Burcă (42 de ani) a fost numit în funcţia de antrenor, deocamdată, viitorul clubului e în „ceaţă“. Pentru simplul motiv că nu se ştie, nici la această oră, cine va finanţa echipa, cum va arăta lotul şi cine va achita datoriile de aproape 7 milioane de euro. Iar la acest ultim capitol, situaţia se tot înrăutăţeşte!

Potrivit gsp.ro, Dinamo a pierdut, astăzi, definitiv procesul cu Dario Bonetti (60 de ani), antrenorul cu care a început sezonul trecut. Italianul a fost demis, după opt meciuri, dintre care şase pierdute! Picătura care a umplut paharul a fost înfrângerea cu FCSB, scor 0-6!

În ciuda rezultatelor dezastruoase, Bonetti a contestat în instanţă rezilierea unilaterală a contractului. Şi a avut câştig de cauză! Ceea ce înseamnă că trebuie să primească opt salarii, adică cele din perioada septembrie 2021 – mai 2022, cât era valabil contractul său. Vorbim despre o sumă totală de 48.000 de euro. 

Bonetti a câştigat, mai întâi, după decizia anunţată de Tribunalul Bucureşti. Dinamo a făcut apel, însă a primit verdict nefavorabil şi la Curtea de Apel Bucureşti, aşa că trebuie să facă rost de bani pentru a stinge datoria faţă de Bonetti. Italianul e liber de contract, de când a fost dat afară de formaţia din Ştefan cel Mare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite