Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, în data de 16 Decembrie, CSA Steaua, alături de sponsorul principal Ferratum Money, îşi invită toţi suporterii, de la mic la mare, să petreacă un Crăciun diferit în compania jucătorilor echipei Steaua Volei.

Nu vă imaginaţi că aceştia se vor relaxa, ci vor avea de înfruntat, în cadrul unui meci demonstrativ, echipa de juniori a clubului CTF Mihai I, campionii en-titre. În pauzele dintre seturi, spectatorii vor avea parte de minunatele surprize pregătite de gazdele evenimentului, iar Cosmin Petrescu, a.k.a MC Ursu, ne promite o atmosferă de neuitat. Iar noi credem ursul pe cuvânt!

Intrarea este liberă, iar pentru spectatorii ce doresc să ni se alăture în campania umanitară „Stele pentru îngeri – Împreună pentru o cauza mai bună”, susţinută de membrii galeriei CSA Steaua, am pregătit o licitaţie. Fiecare jucător al echipei de volei, va împacheta un cadou cu un obiect personal, pe care îl va dona pentru această campanie. Haideţi să vedem câţi bani putem strânge împreună!

Şi pentru că ştim deja faptul că o fotografie face cât o mie de cuvinte, Cabina Foto GoldenPics va avea menirea să creeze cadrul ideal pentru cele mai frumoase amintiri. Toţi participanţii la eveniment îşi vor putea face poze alături de jucătorul sau antrenorul preferat şi vor primi un magnet personalizat. Sau mai mulţi, depinde cât loc mai au pe frigider (!).

Informaţii despre eveniment:

Data: 16 Decembrie 2018

Ora: 16:30 – 19:00

Locatie: Regimentul de Gardă (vis-a-vis de Afi Cotroceni)

Gazdele evenimentului:

Sponsor: Ferratum Money

Echipa Steaua Volei: IALISSON CESAR MELLO DE AMORIM, ANA ANDREI, GRIGORIE NICOLAS-VALENTIN, KROL JAN SZYMON, MIRON CORNEL, DARLACZI OVIDIU, ALLIK KARLI, PROVENZANO DE PRA CAIO CESAR, CSANAD DAVID, GAVRIZ GEORGE, THALLER MAXIMILIAN, MUSCINĂ ALEXANDRU, SZANIAWSKI DANIEL, PARKINSON  MICHAEL HENDRIK MORELL, ILIE GHEORGHE

Antrenori: Bogdan TĂNASE (antrenor principal), Răzvan ROŞU (antrenor secund)

Announcer: Cosmin Petrescu

Vă aşteptăm în numar cât mai mare!