Dan Nistor, declaraţie surprinzătoare după golul victoriei cu FCSB: „Cu siguranţă, Mister ne va da şi nişte palme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titlul nu a mai ajuns în „Bănie“ de 29 de ani, iar Dan Nistor, mijlocaşul care a adus victoria lui CS U Craiova în faţa FCSB, rămâne precaut, deşi linia de finiş se vede clar la orizont, cu trei meciuri rămase de disputat pentru olteni, aflaţi acum la patru puncte în faţa lui CFR Cluj (cu un meci mai puţin disputat).

„Vom sărbători în această seară şi de mâine ne vom gândi la meciul cu Gaz Metan. Acesta e cel mai important moment din viaţa mea, după Cupa Ligii cu Dinamo. Sper să trec cu bine. Cu siguranţă, Mister ne va capacita şi ne va da nişte palme, azi nu am făcut un meci atât de bun, deşi am câştigat. FCSB a avut posesie mai mare. E un derby al campionatului“, a transmis Dan Nistor, la Telekom Sport.

Chiar dacă a reuşit victorii pe bandă din momentul în care a preluat echipa, cinci din cinci, italianul Cristiano Bergodi împărtăşeşte precauţia jucătorului său: „Ţinem în suflete ceea ce trăim şi vom vorbi la sfârşitul campionatului. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Mi-e teamă acum, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, FC Botoşani. Stăm cu picioarele pe pământ, calmi.“

CS U goneşte spre titlu în Liga 1

Craiova a fost în sărbătoare, duminică seară, sute de oameni adunându-se în faţa stadionului „Ion Oblemenco“ pentru a savura împreună succesul obţinut de CS U în faţa FCSB.

CS U Craiova visează cu ochii deschişi la titlu în Liga 1, după a cincea victorie consecutivă obţinută în play-off. Cicâldău a deschis scorul din penalty în minutul 24 al duelului cu FCSB, Iulian Cristea a egalat pentru roş-albaştri (min. 37), însă încă o lovitură de la 11 metri, transformată de Dan Nistor, în minutul 55, a adus trei puncte uriaşe pentru olteni.

Dumitru Dragomir anunţă apocalipsa pentru CFR

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a făcut previziuni dure pentru campioana CFR, într-o intervenţie la GSP Live. „Eu zic că nu câştigă cu Steaua! CFR n-a câştigat niciun meci sub presiune. Jucătorii sunt ţinuţi sub o mare presiune de Dan Petrescu, dar au cedat şi fizic şi psihic. Convingerea mea e că această pauză cauzată de pandemie le-a provocat mari deservicii”, a declarat Dragomir.

Cu cine mai au de jucat cele două rivale la titlu:

CS U Craiova
*Etapa a 8-a (deplasare): Botoşani
*Etapa a 9-a (deplasare): Astra
*Etapa a 10-a (acasă): CFR

CFR Cluj
*Etapa a 7-a (acasă): Gaz Metan
*Etapa a 8-a (deplasare): FCSB
*Etapa a 9-a (acasă): Botoşani
*Etapa a 10-a (deplasare): Craiova
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite