Verdict dur după ultima operaţie a Cristinei Neagu: „Nu va ma fi niciodată la sută la sută din capacitatea de odinioară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
neagu

Jucătoarea de handbal Cristina Neagu a anunţat, vineri, că intervenţie chirurgicală la care a fost supusă a decurs foarte bine, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa recuperării totale.

Căpitanul echipei naţionale de handbal a României a fost operată, vineri dimineaţa, pentru remedierea unor probleme avute la un cartilaj al genunchiului şi la menisc. La scurt timp după intervenţia chirurgicală, sportiva a postat o fotografie pe o reţea de socializare în care îşi anunţă fanii că nu au apărut complicaţii

"Totul a decurs bine! Mulţumesc tuturor pentru încurajări!", a scris Neagu pe Facebook.

Pe de altă parte, medicul celor de la CSM Bucureşti, Florin Oancea, s-a arătat îngrijorat de problemele jucătoarei cu genunchii şi nu crede că ea ar mai putea atinge vârful de formă din trecut: „Are ambii genunchi sensibilizaţi în urma accidentărilor şi al operaţiilor, aşa că va trebui să le acorde o mare, mare atenţie, fiindcă în acest sport genunchii sunt printre cei mai solicitaţi. Cristina intră de acum în faza în care-şi va acorda mult mai multă atenţie, iar echipa şi antrenorul ei trebuie să înţeleagă asta şi să joace cât mai mult fără ea. Nu va mai fi niciodată la sută la sută din capacitatea sa de odinioară, dar poate atinge încă 90%, iar asta înseamnă foarte mult”, a declarat Florin Oancea, pentru gsp.

Luna trecută, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Neagu şi-a anunţat retragerea temporară din echipa naţională. Sportiva nu va mai evolua deloc în acest sezon, ea urmând să revină pe teren peste 3-4 luni. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite