CFR readuce România în lumea bună a fotbalului: De când n-am mai avut o echipă în grupele Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Omrani, atacant CFR Cluj
Omrani, atacant CFR Cluj

Campioana României a trecut, pe rând, de Astana (campioana Kazahstan-ului), Maccabi Tel Aviv (campioana Israelului) şi Celtic (campioana Scoţiei). Slavia Praga (campioana Cehiei) a fost o nucă prea tare.

CFR Cluj a ratat grupele Ligii Campionilor, acolo unde România n-a mai avut o echipă din 2013, dar a ajuns în grupele Ligii Europa, a doua competiţie europeană ca valoare.

Şi inclusiv această performanţă e una mare pentru fotbalul românesc, tot mai slab de la un an la altul! De altfel, ultima formaţie care a prins grupele Ligii Europa a fost FCSB, acum doi ani.

În sezonul 2017-2018, bucureştenii s-au clasat pe locul 2 în grupa G, după Viktoria Plzen (Cehia), dar înaintea celor de la Lugano (Elveţia) şi Hapoel Beer Sheva (Israel). Au avansat astfel în 16-imile Ligii Europa, fiind eliminaţi de Lazio (Italia), după 1-0 la Bucureşti şi 1-5 la Roma.

CFR îşi va afla adversarele din grupele Ligii Europa după tragerea la sorţi de vineri (ora 14.00) de la Monaco. Meciurile se vor juca la următoarele date:

Etapa I: 19 septembrie

Etapa a II-a: 3 octombrie

Etapa a III-a: 24 octombrie

Etapa a IV: 7 noiembrie

Etapa a V-a: 28 noiembrie

Etapa a VI-a: 12 decembrie

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite