FCSB, „blestemată“: Vicecampioana României tocmai a aflat că a pierdut un titular pentru returul cu Guimaraes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum în campionat bucureştenii ocupă, deocamdată, penultima poziţie a clasamentului, în acest moment, salvarea unui sezon ce pare a fi deja compromis se leagă de returul play-off-ului Ligii Europa cu Guimaraes (joi, ora 22.00, Pro TV).

FCSB e o echipă în derivă şi, pe lângă faptul că debandada şi amatorismul fac ravagii la club, mai nou, oficialii echipei îi suspectează pe jucători că se dau loviţi!

Aşa s-a întâmplat, duminică seară, la Mediaş, când portarul Andrei Vlad a cerut să fie schimbat cu Bălgrădean, în minutul 33, la puţin timp după greşeala comisă la primul gol. Prezent în studioul Digi Sport, preşedintele de imagine al FCSB-ului, Helmuth Duckadam, a avut o reacţie neaşteptată.

„Eu cred că frica a fost mai mare decât durerea la schimbare“, a spus Duckadam. Acesta a continuat făcându-l praf pe Vlad pentru atitudinea sa: „De la grădiniţă la facultate nu se poate, eu i-am spus. A sărit nişte etape. L-am întrebat şi eu, la un moment dat, i-am zis că la acea centrare trebuia să iasă. El a zis că mai bine e să nu iasă. Aşa s-a terminat discuţia. Eu aşteptam un alt răspuns. În mintea lui a crezut că are dreptate şi l-am lăsat în pace. Au momente când sunt atât de plini de ei, de siguri. Uneori, încearcă să-şi ascundă emoţia printr-un fel arogant de a fi. De multe ori, îl vedem şi pe Andrei Vlad foarte dezinvolt, dar el avea emoţia în el“.

Toma Niga, rezervă la Guimaraes

Deşi Duckadam a crezut că Andrei Vlad (20 de ani) s-a dat lovit la Mediaş, potrivit Digi Sport, portarul chiar s-a accidentat, când a cerut să fie schimbat în meciul cu Gaz Metan.

El a suferit o luxaţie la unul dintre degetele de la mâna stângă şi va fi nevoit să lipsească cel puţin două săptămâni de la antrenamente. În aceste condiţii, rezerva lui Bălgrădean în returul cu Guimaraes va fi Toma Niga, un goalkeeper de 22 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite