CFR Cluj, criticată dur de presa din Italia: „O echipă ruptă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cfr

Înfrângerea la scor, 0-5, suferită de CFR Cluj în Europa League, pe terenul celor de la AS Roma, a fost comentată în termeni critici de presa din Italia.

Gazzetta dello Sport, citată de Digisport, scrie că victoria Romei a fost pe deplin meritată şi că rezultatul final reflectă diferenţa de valoarea dintre cele două echipe. "Trebuie să aplaudăm jocul Romei, care a devenit lider în grupă după manita cu CFR. Acest 5-0 reflectă diferenţa de valoare din teren, cu Roma care a controlat meciul de la început până la final. CFR Cluj a fost o echipă ruptă, care a început în 3-4-3, după care a jucat în 4-1-3-2. Dan Petrescu a încercat mereu să schimbe cumva faţa echipei, dar fără succes. S-a terminat 5-0 pentru Roma, care poate să petreacă după această victorie categorică, cel puţin până la meciul cu Genoa", au scris italienii.

Şi alte publicaţii din Italia, citate de spotmedia.ro, au consemnat lipsa oricărui suspans în întâlnirea de pe Stadio Olimpico.

Corrierre dello Sport: "Ce spectacol pe Olimpico! A fost o seară mare! Românii au fost depăşiţi clar. Scorul de 5-0 aduce doar veşti bune pentru AS Roma"

Tuttosport: "Succes preţios pentru AS Roma, care i-a administrat un sec 5-0 echipei conduse de aproape demisionarul Dan Petrescu"

La Reppublica: "Roma are satisfacţia de a opri pe CFR Cluj după 11 luni fără înfrângere în Europa"

CFR Cluj a fost învinsă de AS Roma, scor 5-0, în a treia etapa a grupelor Europa League. Au marcat Mkhitaryan ‘2, Ibanez ’24, Mayoral ’34, ’84 şi Pedro Rodriguez ’89.

Rezultatul reprezintă cea mai categorică înfrângere a celor de la CFR Cluj în cupele europene din istoria echipe. Precedenta contraperformanţă a grup[rii din Gruia s-a consemnat în urmă cu 10 ani, pe 3 noiembrie 2010, când Bayern Munchen învingea CFR-ul, la Cluj, cu 4-0.

În celălalt meci al grupei, Young Boys – ŢSKA Sofia 3-0 Golurile au fost marcate de Mambimbi ‘2, 32 şi Sulejmani ’18.

Clasamentul grupei

1. AS Roma 3 2 1 0 7-1 7

2. Young Boys 3 1 1 1 5-3 4

3. CFR Cluj 3 1 1 1 3-6 4

4. ŢSKA Sofia 3 0 1 2 0-3 1

*Se califică în 16-imi primele două clasate

În etapa următoare, peste trei săptămâni, CFR Cluj va juca acasă cu AS Roma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite