Claudiu Keşeru a dat gol împotriva lui Tottenham! Criza lui Ianis Hagi se adânceşte la Rangers

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ludogoreţ Razgrad a pierdut, joi seară,  în grupele Europa League, scor 3-1, meciul cu Tottenham Hotspur, unicul gol al gazdelor fiind marcat de Claudiu Keşeru.

Keşeru (foto), care a jucat până în minutul 59, a înscris în minutul 50, în timp ce pentru echipa antrenată de Jose Mourinhoau marcat  Kane (13), Moura (33) şi Celso (61). Tot la gazde, Cosmin Moţi a fost rezervă.

În grupa D, cu Ianis Hagi rezervă, Glasgow Rangers a remizat, în deplasare, cu Benfica, scor 3-3, un meci în care a condus la un moment dat cu 3-1. Formaţia portugheză a deschis repede scorul, Goldson (2 - autogol), după care oaspeţii au întors rezultatul prin Goncalves (24 - autogol), Kamara ’25 şi Morelos ‘51. Chiar dacă a jucat mai bine de 70 de minute cu un om în minus, Benfica a redus din handicap prin Silva (77) şi a egalat în minutele de prelungiri, Nunez (90+1)

Este cel de-al doilea meci consecutiv şi al treilea din ultimele şase în care Ianis Hagi nu a fost folosit nici măcar un minut de antrenorul Steven Gerrard.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite