Cum este afectată U Craiova 1948 de arestarea lui Mititelu! Oltenii au anunţat cine este noul conducător al clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu foto Ionut Muresan

Liderul din Liga 2 în acest moment, U Craiova 1948 a anunţat, după condamnarea la închisoare a finanţatorului Adrian Mititelu, că bugetul echipei nu va fi afectat de sentinţă şi că Adrian Mititelu Jr. va prelua conducerea clubului.

“În urma sentinţei criminale din această seară, prin care finanţatorul clubului de 15 ani, Adrian Mititelu, a fost condamnat abuziv la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare, având ca scop clar atac la persoana şi distrugerea clubului FC Universitatea Craiova 1948, clubul face următoarele precizări :

- conducerea clubului va fi preluată şi administrata de către Adrian Mititelu Jr.

- bugetul echipei nu va fi afectat de această decizie întrucât finanţările vor continua ca şi pana acum, bugetul oricum fiind deja asigurat pentru anul acesta competiţional de Liga a II-a.

- clubul solicită un sprijin cât mai mare al suporterilor în această perioadă pentru a depăşi momentul.

- de asemenea obiectivul echipei rămâne acelaşi şi anume PROMOVAREA IN LIGA I !

MOBILIZAREA este cuvântul cheie în această luptă care pare din ce în ce mai grea. Relaţia CONDUCERE - JUCĂTORI - SUPORTERI trebuie să fie una unită şi cât mai strânsă pentru a depăşi obstacolele ce ne sunt puse în cale în acest an.

Este clar că nu se doreşte promovarea noastră cu orice preţ, acest lucru putând fi confirmat şi în aceasta seară. Haideţi să demonstrăm tuturor de puterea de care dăm dovadă, iar singuri împotriva tuturor să reuşim PROMOVAREA PE PRIMA SCENA A FOTBALULUI ROMÂNESC !

Conducerea va dispune de toate mijloacele necesare performanţei, iar sarcina cea mai grea cade în seama jucătorilor. Jucătorii trebuie încurajaţi şi susţinuţi şi la bine şi la rău.

Adrian Mititelu, chiar dacă nu va putea fi fizic alături, va susţine şi va fi aproape de echipă ca si până acum, chiar şi din detenţie.

Haideţi să realizăm, cu puterea lui Dumnezeu şi cu toată mobilizarea posibila, promovarea anul acesta şi să îi dăruim patronului nostru un cadou începând chiar cu aceasta sâmbătă, la Timişoara, unde echipa noastră întâlneşte ocupanta locului 2, ASU Poli Timişoara, învingând echipa gazdă!

Patronul nostru se va întoarce mult mai puternic, iar atunci când o va face, clubul nostru trebuie să fie la fel de puternic!”, a anunţat clubului oltean pe pagina oficială de Facebook.

Patronul echipei de fotbal FC U Craiova, Adrian Mititelu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, într-un dosar referitor la transferul lui Mihai Costea de la U Craiova 1948 la Steaua în 2011. Decizia pronunţată joi de către magistraţii de la Curtea de Apel Craiova este definitivă şi a fost pusă în aplicare la doar câteva ore după verdictul tribunalului.

La prima instanţa, Adrian Mititelu fusese achitat de Tribunalul Dolj.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite