CFR, o campioană falimentară? Dan Şucu, acţionarul Rapidului, e şocat de situaţia clujenilor

CFR, o campioană falimentară? Dan Şucu, acţionarul Rapidului, e şocat de situaţia clujenilor

Neluţu Varga, patron CFR Cluj

Formaţia giuleşteană l-a cooptat în acţionariat pe omul de afaceri, Dan Şucu (59 de ani). Declaraţiile acestuia de la prezentare sunt atipice pentru fotbalul românesc, un domeniu în care „ţepele“ sunt la ordinea zilei, iar totul se face cu gândul la câştigul imediat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat despre modul în care CFR domină întrecerea internă, având cinci titluri câştigate la rând, Şucu a lăsat de înţeles că are mari dubii în ceea ce priveşte situaţia formaţiei din Gruia.
 
„Dacă discutăm pe parte organizaţională, înţeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înţeles. Dacă vreţi să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo (n.r. – Neluţu Varga) nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri“, a spus Şucu.
 
Într-adevăr, CFR Cluj, cu rezultate sportive remarcabile, are o situaţia catastrofală din punct de vedere financiar. Numai din raportul depus la finalul anului trecut reiese că ardelenii au datorii de peste 26 de milioane de euro, în creştere cu 7 milioane faţă de 2020!
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
Structura acţionariatului la Rapid
 
*Victor Angelescu: 49.9%
 
*Dan Şucu: 49.9%
 
*Academia Rapid: 0.02%.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările