Britanicii remarcă rolul românilor în ascensiunea Emmei Răducanu: Mesaj superb cu Halep în prim-plan

Britanicii remarcă rolul românilor în ascensiunea Emmei Răducanu: Mesaj superb cu Halep în prim-plan

Într-un moment în care în ţară s-a declanşat o întreagă dezbatere despre cât de „româncă“ e noua campioană de la US Open, cei de la Marea Britanie au subliniat influenţa unor oameni din viaţa Emmei în cariera ei sportivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emma Răducanu (18 ani) e noua minune din lumea tenisului. Şi e disputată de marile branduri, după cum Adevărul a scris aici, dar şi de fanii tenisului din diferite ţări care au nişte legături cu puştoaica născută în Canada, dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică. Care acum reprezintă Marea Britanie, unde a crescut de la vârsta de 2 ani.
 
Cristian Tudor Popescu, un împătimit al tenisului, a oferit un răspuns tranşant privind această dezbatere care a inundat mediul virtual din România, în ultimele ore. Dacă CTP a argumentat că România n-are niciun merit în succesul sportiv al Emmei, în schimb, Judy, mama lui Andy Murray (34 de ani, 112 ATP), a fost de altă părere. Potrivit Eurosport, care transmite US Open, aceasta a subliniat rolul important pe care l-au jucat Simona Halep şi Ian Răducanu în cariera Emmei. Pentru a demonstra acest lucru, ea postat deja celebra fotografie din 2014, în care Emma apare alături de idolul ei din copilărie, Simona Halep.
 
Ce a scris Judy Murray pe Twitter?
 
*N-ar trebui să subestimăm niciodată importanţa unor femei model în sport, care le permit tinerelor să se apropie de ele. Tatăl Emmei Răducanu e român şi aici e ea alături de Simona Halep.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările