Andreea Răducan: „Îmi este ruşine de ţara în care trăiesc“

Andreea Răducan: „Îmi este ruşine de ţara în care trăiesc“

Andreea Răducan FOTO Eduard Enea

Fosta mare gimnastă a României a postat un mesaj dur la adresa guvernanţilor, care au emis la ceas de seară ordonanţele privind graţierea şi modificarea codurilor penale.

Andreea Răducan, multiplă medaliată europeană, mondială şi olimpică la gimnastică, a reacţionat şi ea în urma deciziei Guvernului de a adopta ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor pebale.

Andreea Răducan a scris pe Facebook: 

„Astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoţi şi mincinoşi. Nu are rost să ne mai ofuscăm atunci când persoane din alte ţări ne catalogheză drept hoţi. Români=hoţi. Tocmai le-am confirmat că aşa este.
Cred că este pentru prima dată în viaţă când îmi este ruşine de ţara în care trăiesc. Sunt genul de om care obişnuieşte să-şi promoveze ţara cu tot ce are ea mai frumos, şi să-şi “spele rufele în familie” . Nu s-a inventat detergentul care să mai cureţe murdăria de pe rufele noastre.
Sunt dezamagită de ceea ce trăim şi  asta în primul rând din cauza noastră. A acelora care au cap ca să nu-i plouă în gât şi a acelora care dintr-o indolenţă  fără margini nu se deranjează să  iasă la vot, pentru că nu se simt bine, n-au cu cine lăsa copilul, duminica e ziua lor liberă şi oricum n-au cu cine vota. Dacă nu aţi avut cu cine vota, nu-i nimic, aţi primit din oficiu. Ruşine să le fie tuturor celor care îşi bat joc de această ţară. Nu meritam nimic din ce ne-au lasat strămoşii noştri, NIMIC! Pare c-am luat modelul Ucrainei, demnitatea ne-am pierdut-o demult, în curând şi identitatea.
Cu ultima sursă de speranţă, cred că nu trebuie abandonată lupta nici în ceasul al doisprezecelea. Dă Doamne mintea românului cea de pe urmă...
Pentru cei care nu înteleg ce scriu, şi consideră că e minunat ce se întâmplă, îi rog respectuos să dea ignore acestei pagini ca să nu mai avem comentarii ulterior. Ignoranţa, minciuna, prostia şi hoţia distrug România“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările