Şumudică, dezvăluire bulversantă despre Alibec: S-a aflat de ce fotbalistul a stat pe tuşă trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Atacantul de 30 de ani a avut un sezon marcat de o problemă medicală, care l-a scos din circuit exact într-un moment în care începuse să joace bine pentru Kayserispor.

La data de 19 ianuarie, Denis Alibec marca de două ori pentru Kayserispor, în victoria cu campioana en-titre din Superliga turcă, Istanbul Başakşehir (2-0). 

Dan Petrescu, antrenor la Kayserispor la acea vreme, era în culmea fericirii. Din păcate, totul s-a năruit, în doar câteva minute. Chiar în acel meci, Alibec s-a accidentat şi a părăsit terenul, în minutul 79. Şi a revenit pe gazon, abia la jumătatea lunii aprilie! Între timp, Dan Petrescu fusese îndepărtat de pe banca turcilor.

Marius Şumudică, care e un apropiat al fotbalistului alături de care a luat un titlu la Astra, a dezvăluit la ProSport Live ce a păţit Alibec, după accidentare. Pe scurt, fugărit de hoţi, Denis şi-a agravat problema!

Ce a povestit Marius Şumudică?

*Denis, când era în vână în Turcia şi îşi revenise şi marcase vreo două jocuri la rând, a avut ghinionul să facă o ruptură, a trebuit să se opereze şi, ca să vezi cum e soarta asta, mă întâlnesc cu el la jocul cu Kayseri şi îmi spune: «Domn’ profesor, să-ţi spun ce am păţit!». 

*Ieşise de două zile din operaţie, era în recuperare, fiindcă acolo faci recuperare vreo 6-7 zile. Se operase în Spania şi zice: «Când am ieşit odată de acolo…», l-au urmărit nişte hoţi sau nici nu ştiu cum să-i numesc şi au vrut să-i fure ceasul şi săracul, ca să fugă… El nu avea voie să facă efort şi a trebuit să fugă să ajungă într-o zonă mai populată şi i-a recidivat acea problemă. Ca să vezi ce ghinion! Şi a pierdut sezonul. 

*Acum, era bine şi cu acest presezon în care se va pregăti va intra în pâine şi sunt sigur că va fi unul dintre cei mai buni atacanţi din Turcia, pentru că are calitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite