Temperatura creşte de săptămâna viitoare. Prognoza meteo pentru luna aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Daniel Gutţă
Foto Daniel Gutţă

Din aprilie, temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit, iar precipitaţiile vor fi în exces. De la jumătatea lunii aprilie, valorile termice devin normale, transmite Mediafax.

29 martie – 5 aprilie

În cea mai mare parte a ţării, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei acesteia. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice şi vestice, iar, în rest, va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

5 - 12 aprilie

Pe teritoriul României, temperaturile medii ale aerului vor fi uşor ridicate faţă de cele normale pentru săptămâna aceasta. În jumătatea vestică a ţării, se regăsesc precipitaţii în exces, iar în restul ţării vor fi apropiate de precipitaţiile normale perioadei.

12 - 19 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

19 - 26 aprilie

În toate regiunile, mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice sfârşitului lunii aprilie. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor deficitare în regiunile centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite