Rareş Bogdan s-a trezit cu jandarmii la uşa localului: „Nu suntem stat autocratic, să călcăm în picioare firme şi oameni care abia mai trăiesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan FOTO Mediafax
Rareş Bogdan FOTO Mediafax

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a reclamat modul în care jandarmii au intervenit într-un local din Bucureşti în care politicianul lua masa.

"Nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme şi oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urmă COVID şi-n urmă măsurilor restrictive. Nu are de ce să vină Jandarmeria, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină şapte oameni pe o terasă, speriind publicul", a declarat Rareş Bogdan, la Antena 3.

Europarlamentarul mai spus că l-a sunat pe ministrul Lucian Bode, dar acesta nu i-a răspuns la telefon. "Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, şi pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acţioneze şi să le explice domnilor de la Poliţie că nu mai este stare de urgenţă.

Companiile româneşti au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa. Astăzi, am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, şi m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureştiului şi, în fiecare din cele patru locaţii din nordul Bucureştiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliţie", s-a plâns Rareş Bogdan în intervenţia televizată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite