Procesul de imunizare, blocat timp de două ore după ce Registrul Electronic Naţional de Vaccinare nu a mai funcţionat

Procesul de imunizare, blocat timp de două ore după ce Registrul Electronic Naţional de Vaccinare nu a mai funcţionat

Procesul de imunizare a fost blocar după ce platforma RENV a refuzat să mai funcţioneze

Procesul de vaccinare a fost puternic afectat timp de două ore din cauza Registrului Electronic Naţional de Vaccinare (RENV) care nu a funcţionat. Până la soluţionarea problemelor tehnice, procesul e imunizare a fost, practic, blocat.

Conform unor surse, platforma RENV aflată în administrarea Institutului Naţional de Sănătate Publică nu a fost funcţională pentru mai bine de două ore, fapt care a blocat, practic, procesul de imunizare. Cei care au primit serul nu au putut fi înregistraţi oficial, iar medicii din centrele de vaccinare nu au putut emite nici documentele doveditoare ale imunizării.

Reamintim că românii care au făcut cele doua doze de vaccin îşi pot descărca adeverinţa electronica care atestă că au încheiat ciclul de imunizare din Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor, la adresa https://adulti.renv.ro

Mai multe ţări europene, unele reprezentând locuri de mare atracţie pentru românii care îşi fac vacanţele în străinătate, au anunţat deja ca accesul turiştilor se va face, în primul rând, pe baza documentelor care atestă ca s-au imunizat împotriva noului coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările