Când zăpada e motiv de bucurie

Când zăpada e motiv de bucurie

Zăpada l-a făcut fericit pe micuţul Andreas

Zăpada căzută peste noapte a întins la maximum nervii şoferilor, dar le-a adus bucurie copiilor care au văzut pentru prima oară în acest an un strat gros de omăt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreas, un băieţel de aproape 4 ani, venit cu părinţii în Parcul Romanescu din Craiova, a făcut un om de zăpadă ca la carte: cu nas din morcov şi nasturi din cartofi. „Iarna e cea mai tare", e de părere Andreas.

Un bunic din Braşov şi-a dat nepoata cu sania  Foto: S. GrăjdanŞi adulţii fac oameni de zăpadă

Din omătul strâns din curteaConsiliului Judeţean Sibiu, angajaţii instituţiei au făcut un om de zăpadă de peste doi metri înălţime. Cu nasturi ca de costum şi cu un fular la gât, omul de zăpadă de la CJ avea pe post de pălărie o oală. Cel care a fost cu ideea de a face un astfel de om de zăpadă este vicepreşedintele CJ Sibiu, Constantin Şovăială. „Am văzut oamenii cum au măturat şi au strâns un munte de zăpadă şi le-am zis: «Hai să facem un om de zăpadă!» În scurt timp a ieşit acest personaj foarte drăgălaş", povesteşte Şovăială.

Două consiliere județene din Sibiu s-au fotografiat cu omul de zăpadă  Foto: D. PopescuCâţiva copii din Braşov şi-au luat săniile şi au improvizat imediat un derdeluş lângă pasajul de pe Bulevardul Griviţei. „Ne-am obişnuit cu frigul, fiindcă am mai venit şi zilele trecute. E numai bine pentru săniuş", ne-a mărturisit Toni Enache (12 ani). 

Citiţi şi: Cum ne-am petrecut codul portocaliu

Îngropaţi în omăt de regii asfaltului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările