Violeta Alexandru: Rezultatul concursurilor privind şefia caselor judeţene de asigurări de sănătate ne priveşte pe toţi

Violeta Alexandru: Rezultatul concursurilor privind şefia caselor judeţene de asigurări de sănătate ne priveşte pe toţi

Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti. Sursa: Facebook

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, afirmă că rezultatul concursurilor privind şefia caselor judeţene de asigurări de sănătate ne „loveşte pe toţi”, întrucât „5 din toată şefimea caselor judeţene de sănătate din România au promovat”. „Şefi le-a plăcut să fie, considerau că merită, pun pariu că se cred buni”, a transmis fostul ministru al Muncii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, afirmă că rezultatul concursurilor privind şefia caselor judeţene de asigurări de sănătate ne „loveşte pe toţi”, întrucât „5 din toată şefimea caselor judeţene de sănătate din România au promovat”.  „Şefi le-a plăcut să fie, considerau că merită, pun pariu că se cred buni”, a transmis fostul ministru al Muncii.

Tot ea mai spune, pe pagina personală de Facebook, că cel mai bun lucru pentru a lupta împotriva incompetenţei şi autosuficienţei sunt concursurile. Totodată, Alexandru spune că „are importanţă dacă ai sau nu abilităţi de management, dincolo de cunoştinţele teoretice. Acestea se vor vedea pe parcurs”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările