Teodorovici începe ironiile la adresa lui Ciolacu: Vine liderul maxim!

Teodorovici începe ironiile la adresa lui Ciolacu: Vine liderul maxim!

FOTO Mediafax

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, l-a ironizat marţi seară, înainte de şedinţa CEx, pe preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu. la care s-a referit cu apelativul de „lider maxim”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi seara, înaintea şedinţei CEx a PSD, mai mulţi lideri ai partidului au dat declaraţii în faţa jurnaliştilor. Printre ei s-a numărat şi Eugen Teodorovici, care, în momentul în care şi-a făcut apariţia Marcel Ciolacu, s-a oprit din discurs şi a intrat în sediul partidului. „Uitaţi, vă vine liderul maxim”, a spus acesta.
 
Înainte de asta, Teodorovici a subliniat că nu-şi va da demisia din funcţia de preşedinte executiv al partidului. Acesta a fost întrebat în contextul în care în presă au apărut informaţii că Marcel Ciolacu a convins-o pe Viorica Dăncilă să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al PSD. La pachet cu aceasta, tabăra Ciolacu ar vrea să-i demită şi pe Mihai Fifor, respectiv Eugen Teodorovici.
 
„Am spus clar că nu îmi dau demisia. În viaţă îmi place concurenţa. Nu îmi dau demisia pentru că sunt votat de un număr important de colegi din congres şi ar fi lipsă de respect. Eu nu am cedat în faţa unor competiţii. Nu ma stat la masa negocierii. PSD nu e de vânzare. Nu e preţ pentru a vinde sau cumpăra PSD”, a declarat Eugen Teodorovici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: