Surse. Premierul Ciucă şi miniştrii Cabinetului său, chemaţi la discuţii de preşedintele Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a avut în ultima vreme mai multe discuţii la Palatul Cotroceni cu premierul Ciucă şi câţiva dintre miniştrii Cabinetului pentru a trasa principalele priorităţi ale guvernării pe anul 2022, au declarat surse din Executiv pentru „Adevărul”.

Potrivit surselor „Adevărul”, preşedintele Iohannis i-a chemat la Palatul Cotroceni în ultimele zile pe mai mulţi membri ai Executivului pentru a pune pe masă priorităţile din fiecare minister pentru perioada următoare, discuţii la care a luat parte şi premierul Nicolae Ciucă.

Printre miniştrii care au mers la întâlnirile cu şeful statului se numără ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, susţin sursele citate. De asemenea, preşedintele a avut o discuţie şi cu ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi ministrul Dezvoltării, Attila Cseke, sunt şi ei printre cei care au avut întâlniri cu preşedintele Iohannis, arată Digi24.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite