Scandal în PNL. Cristian Băcanu, membru al echipei Cîţu, dat afară de grupul intern al PNL Sector 5 de lideri ai grupării Orban

Scandal în PNL. Cristian Băcanu, membru al echipei Cîţu, dat afară de grupul intern al PNL Sector 5 de lideri ai grupării Orban

Cristian Băcanu, deputat şi membru al echipei Cîţu, a fost dat afară de grupul intern al PNL Sector 5 FOTO Cristian Băcanu

Apropierea Congresului PNL a dus la inflamarea spiritelor între reprezentanţii echipei Orban şi cei ai echipei Cîţu, fiind mai multe dispute la nivelul filialelor. De exemplu, Cristian Băcanu, fost preşedinte al PNL Sector 5 şi membru al echipei Cîţu, a fost dat afară de pe grupul intern al filialei, după ce le-a reproşat liderilor organizaţiei, care sunt în echipa Orban, că nu l-a anunţat privind convocarea unei şedinţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

La alegerile interne din PNL Sector 5, pentru şefie s-au luptat Cristian Băcanu, deputat susţinut de echipa Cîţu, şi Dan Meran, liberal susţinut de Ludovic Orban. Câştigător a ieşit până la urmă Meran. Însă confruntarea între cele două echipe a continuat şi după, 

Cristian Băcanu le-a reproşat colegilor din echipa Orban că nu l-au invitat la şedinţele conducerii liberale din Sectorul 5. 

Cu o lămurire a încercat să vină secretarul general al organizaţiei, Geani Dinu: „Bună dimineaţa la toată lumea! Cristi, ieri a fost convocată şedinţa prea în scurt, am fost la volan pe autostradă şi nu am reuşit să-ţi trimit convocarea”. 
 
„Comiteţi un abuz! Şi ca să preîntâmpin ce spunea acum ceva timp Răzvan, convocarea se face prin mijloace prevăzute de statut şi nu la cabinetul parlamentar, cabinetul de avocat şi / sau Camera Deputaţilor. Nu aş vrea să vorbesc public despre felul în care un deoutat nu este convocat la lucrările unei şedinţe liberale doar pentru că nu sunt team orban”, le-a scris Băcanu. 
 
După ce deputatul PNL s-a declarat nemulţumit de situaţia şi alte schimburi de replici, Dragoş Tănăsoiu, lider liberal apropiat de Orban, l-a scos de pe grupul intern de Whatts App. Discuţia deja ajunsese la banii folosiţi în PNL pentru campania internă.
   
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările