Răzvan Cuc atacă Guvernul Orban: „A fost nevoie să moară oameni” ar trebui să fie sloganul celor de la PNL

Răzvan Cuc atacă Guvernul Orban: „A fost nevoie să moară oameni” ar trebui să fie sloganul celor de la PNL

Razvan Cuc FOTO gov.ro

Fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc, cap de listă pentru Senat din partea PSD Neamţ, a lansat miercuri un atac asupra Guvernului Orban, pe care-l cataloghează drept „criminal”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Guvernul lui Iohannis este unul criminal. Ne dovedesc acest lucru încă o dată cifrele transmise şi astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. 146 de familii îşi plâng în acest moment morţii. 146 de persoane au pierdut lupta cu acest virus nemilos doar în ultimele 24 de ore. Am trecut de pragul de 1000 de persoane cu COVID-19 internate pe secţiile de terapie intensivă şi avem peste 8.600 de persoane confirmate.

Acesta este adevăratul bilanţ al prostiei, al ipocriziei şi al incapacităţii guvernului girat de Klaus Iohannis. PNL şi Iohannis se gândesc doar la alegeri, iar scopul este unul clar: preluarea puterii absolute în România! «A fost nevoie să moară oameni» ar trebui să fie sloganul de campanie al celor de la PNL. Este singurul mesaj care vă reprezintă cu adevărat!”, a scris Răzvan Cuc miercuri pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările