Rareş Bogdan, mesaj în forţă: Duşmanii sunt în afara sălii, nu aici. Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut Florin Cîţu

Rareş Bogdan, mesaj în forţă: Duşmanii sunt în afara sălii, nu aici. Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut Florin Cîţu

Rares Bogdan la Congresul PNL FOTO Captură video

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL şi susţinător al lui premierului, i-a criticat pe colegii liberali din echipa Orban, dar în acelaşi timp a avut un mesaj în care a lăudat prestaţia lui Florin Cîţu ca şef al Guvernului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vreau să le cer colegilor să-i respecte pe ceilalţi. Duşmanii sunt în afara sălii, nu aici. E normal să suţineţi un candidat sau altul. Nu cred că cinci judeţe puteţi să rechiziţionaţi o sală, bazându-vă pe bunul simţ al celorlalţi. PNL înseamnă că toţi cei de aici suntem împreună”, a afirmat Rareş Bogdan.
 
Rareş Bogdan a enumerat cine sunt liderii care sunt alături de Florin Cîţu. „Niciun premier al României nu a făcut ce a făcut el. Să dea cu pumnul în masă la Bruxelles”, a mai subliniat eurodeputatul, cu referire la faptul că premierul a negociat banii pentru PNRR.
 
„Demisia nu se strigă în această sală. Noi nu suntem PSD-işti. Noi ne susţinem Guvernul”, a completat Rareş Bogdan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările