Radu Stroe susţine excluderea lui Tăriceanu din PNL:„A ajuns un personaj ridicol. Se joacă prin curte cu cercul“

Radu Stroe susţine excluderea lui Tăriceanu din PNL:„A ajuns un personaj ridicol. Se joacă prin curte cu cercul“

Radu Stroe susţine excluderea lui Tăriceanu din partid FOTO : ADEVARUL

Radu Stroe, ministru de Interne şi membru în Biroul Politic al PNL, susţine excluderea lui Călin Popescu Tăriceanu din partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Domnul Tăriceanu nu mai are obiectul muncii şi a început să se joace, precum copiii cu cercul prin curte“, a declarat Radu Stroe pentru adevarul.ro

„Se pune într-o situaţie ridicolă, se comportă ca un om care a pierdut contactul cu partidul„, crede Radu Stroe.

„Crin Antonescu a fost desemnat candidat al USL de congresele PSD, PNL şi PC şi de congresul reunit al USL“ a reamintit Radu Stroe.

„Sunt dezamăgit că domnul Tăriceanu face astfel de declaraţii prin care face rău partidului, face rău relaţiilor din interiorul USL, “, a comentat Radu Stroe.

El a adăugat că în favoarea lui Crin Antonescu pledează rezultatele din sondajele de opinie, dar şi faptul că, sub conducerea sa, partidul a obţinut cele mai bune rezultate din ultimii 20 de ani la alegerile locale şi parlamentare.

„Cred că există anumite interese în spatele acestor declaraţii, dar nu vreau să fac preuspuneri“, a adăugat Stroe.

„Gravitatea declaraţiilor sale mă face să fiu de acord cu ideea excluderii lui Călin Popescu Tăriceanu din PNL“, a concluzionat Stroe.

Citeşte aici cine mai susţine excluderea lui Tăriceanu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările