Mesajul lui Adrian Năstase de Anul Nou

Mesajul lui Adrian Năstase de Anul Nou

Fostul prim-ministru al României, Adrian Năstase. FOTO: Reuters

Fostul prim-ministru al României, Adrian Năstase, a postat pe blogul personal un mesaj în care vorbeşte de întâmplările din ultimul an, dar şi posibilele încercări la care va fi suspus în 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul lider de la Palatul Victoria îşi începe mesajul de blog într-o notă tristă: „Dragi prieteni, se încheie un an care, pentru mine şi familia mea, a fost complicat şi dureros. Nu ştiu daca suferinţa este o condiţie necesară pentru înţelepciune şi nici nu am aflat dacă înţelepciunea poate să reprezinte un scop în sine, în afara societăţii. Încă mai cred ca nu”.

Adrian Năstase aminteşte de perioada în care a fost încercată îndepărtarea sa din memoria instituţională a Partidului Social Democrat, vechile tablouri în care era prezentat drept preşedinte al formaţiunii politice fiind date deoparte.

De asemenea, fostul lider de la Palatul Victoria a punctat faptul că în 2014 se vor împlini zece ani de când au început problemele sale cu sistemul de justiţie, toate acestea afectându-i, deopotrivă, pe soţia sa şi fii săi.

Partea de final a postării sale este un mesaj de încurajare adresat cititorilor: „Se încheie un an şi va începe altul. Viaţa continuă, în succesiunea anotimpurilor, oferind ofrande viitorului. Să ne bucurăm de fiecare clipă ce ne este oferită şi să ţinem seama – aşa cum spunea un mare sportiv – ca nu escaladarea muntelui ne creează dificultăţi, ci pietricica din pantof”.

Adrian Năstase este printre puţinii politicieni care au publicat un mesaj pentru a face tradiţionale urări de Anul Nou cititorilor şi susţinătorilor săi. Mesaje adresate cetăţenilor din România au venit şi din partea celor doi lideri ai Executivului, Traian Băsescu şi Victor Ponta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: