Liderul PSD Sector 1: „Starea de alertă din sector a fost inutilă şi costisitoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole FOTO: Facebook
Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole FOTO: Facebook

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, susţine că starea de alertă din sector a fost inutilă şi îi cere primarului Clotilde Armand „să revină din concediu şi să îşi facă treaba”.

„După o lună de achiziţii netransparente, contracte ţinute la secret şi creştere a costurilor cu salubritatea, Sectorul 1 al Capitalei se întoarce de unde a plecat. Timp de 30 de zile, Primăria şi Prefectura nu au informat cetăţenii cu privire la contracte, la evoluţia colectării deşeurilor, contravenţii specifice constatate şi sancţionate, strategia pe termen mediu şi lung. Singurele informaţii apărute public au fost cele relatate de presă sau cele cerute insistent de către consilierii locali”, se arată într-un comunicat PSD, semnat de Florin Manole.

Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită în sector, PSD  insistă pentru înfiinţarea unei Comisii de verificare a achiziţiilor publice din această perioadă, arată sursa citată. 

„Cetăţenii trebuie să afle de ce şi pentru ce au plătit 3 contracte de salubrizare în loc de unul singur! Cerem consilierilor locali PNL şi PMP să voteze pentru înfiinţarea acestei comisii şi să înceteze să o susţină pe Clotilde Armand în demersurile sale abuzive”, a mai transmis preşedintele filialei.

De asemenea, liderul social-democrat a subliniat că va continua să strângă semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand, pe care o acuză că este „vinovată de tot acest haos administrativ”.

Prefectul Capitalei Alin Stoica a anunţat că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1 pentru o perioadă de 15 zile, începând din 23 august, aşa cum a fost solicitat de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.

Citeşte şi: Prefectul Capitalei anunţă că nu va fi prelungită starea de alertă în Sectorul 1. Alin Stoica: Monitorizăm situaţia

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite