Liderul de grup al PNL bate obrazul PSD pe tema TVR: Contestaţi la CCR şi numirea lui Gradea în aceeaşi zi cu demiterea Irinei Radu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Andronache. FOTO Facebook Gabriel Andronache
Gabriel Andronache. FOTO Facebook Gabriel Andronache

Gabriel Andronache, liderul de grup al PNL din Camera Deputaţilor, le-a atras atenţia celor din PSD că sesizarea lor privind demiterea Doinei Gradea şi numirea unui interimar la TVR este o procedură folosită în trecut şi social-democraţi.

„Săptămâna trecută majoritatea parlamentară a aplicat aceeaşi procedură de numire a conducerii interimare ale Radioului Public şi Televiziunii Publice ca aceea aplicată în legislatura trecută (2016-2020) de către PSD. De aceea se impune o întrebare pentru parlamentarii PSD: veţi contesta la CCR şi numirea doamnei Gradea ca director general interimar, ÎN aceeaşi zi, imediat după demiterea dnei Irina Radu?!”, a scris pe pagina sa de Facebook Gabriel Andronache. 

Parlamentarii social-democraţi au atacat la Curtea Constituţională Hotărârile Parlamentului prin care rapoartele televiziunii şi radiodifuziunii române au fost respinse de către plen. „Prin faptul ca au atacat la Curtea Constituţională, inclusiv hotărârea de numire a interimarutului la TVR, parlamentarii PSD ne ajută să scăpăm definitiv de doamna Gradea şi de domnul Severin. De ce? Pentru că în cazul în care Curtea Constituţională va hotărî că nu s-a respectat procedura, situaţia ar fi similară cu cea din 2017 când PSD a numit conducerea la TVR şi Radiodifuziune. Dacă vor fi declarate neconstituţionale, atunci şi noi vom depune sesizare la CCR. Astfel prin demersul parlamentarilor PSD vom ajuta să scăpăm televiziunea de doamna Gradea şi radioul de domnul Severin”, a completat Andronache.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite