Lider USR: Nouă  deputaţi care au votat modificările codului penal făcute de Dragnea sunt azi deputaţi PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Năsui
Claudiu Năsui

Şeful USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a atras atenţia, luni, pe pagina sa de Facebook, că nouă deputaţi care au votat modificările Codului Penal făcute de liderul PSD Liviu Dragnea sunt azi deputaţi PNL.

„Orice ar zice şi oricât ar încerca să destabilizeze USR-ul, PNL şi PSD nu vor putea niciodată să zică de USR că acceptă traseişti. Asta e o caracteristică pură a vechilor partide. Când vorbim de PNL şi PSD, avem impresia că vorbim de oameni total diferiţi. De fapt, nu e chiar aşa. Ţin minte, la o şedinţă a comisiei pentru buget-finanţe, cum preşedintele comisiei de la PSD i-a răspuns unei deputate PNL că 'aşa gândea şi ea când era în PSD'. Eu nu ştiam că doamna fusese în PSD. Şi îi spun domnului de la PSD care stătea lângă mine 'Nu ştiam că aţi fost coleg cu doamna.'. La care el mi-a răspuns 'Sigur, păi doar am fost opt ani în PNL'. Cam aşa arată clasa politică din România. Aceiaşi oameni ba cu galben, ba cu roşu. Orice ai face tot USL iese", a declarat Năsui.

Liderul USR reamintea că, pe 4 iulie 2018, trecea Codul Penal al lui Dragnea de Camera Deputaţilor cu doar 167 de voturi. Majoritatea era la 165.

„În zilele acelea se făceau negocieri la sânge pentru orice vot. M-am uitat de curiozitate câţi oameni care ieri votau codul penal al domnului Dragnea sunt acum în PNL? Avem aici lista. 9 deputaţi. 9 deputaţi achiziţionaţi prin garantarea de locuri eligibile pe liste la următoarele alegeri parlamentare. Traseismul este mecanismul de auto-conservare al mafiei politice. Românii ştiu deja schema. O dată la 4 ani, schimbăm vesta, spunem că suntem 'noi' şi gata. Scopul lor este unul singur: orice s-ar vota, ei să fie eterni. Problema e că votând aceiaşi oameni nu vom avea rezultate diferite. Ba dimpotrivă", a precizat Năsui.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite