Kelemen Hunor: Pe 17-18 noiembrie am putea veni în Parlament cu programul de guvernare / Ce spune despre împărţirea ministerelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor FOTO Facebook UDMR
Kelemen Hunor FOTO Facebook UDMR

Preşedintee UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că dacă formaţiunea sa, PNL şi PSD reuşesc să avanseze repede cu programul de guvernare, pe 17 sau 18 ar putea să aibă loc depunerea listei de miniştri şi a programului.

„Am început discuţia pe ministere. Sunt convins că vom găsi o soluţie care să ţină cont şi de cifre şi de principiul politic (...) Când ai o majoritate largă trebui să ai şi un deziderat”, a declarat Kelemen Hunor, referindu-se la ideea modificării Constituţiei.

Întrebat dacă ar trebui ca fiecare partid să aibă un vicepremier, liderul UDMR a precizat: „Da, e un alt principiu. Dar decizia trebuie să fie la nivelul fiecărui partid. E o variantă de lucru şi e ceva sănătos”, a completat Kelemen, care a subliniat că aşa s-ar putea asigura o coerenţă la nivel de coaliţie.

Kelemen Hunor a precizat că de miercuri dimineaţă încep discuţii pe programul de guvernare, însă acestea vor fi urgentate astfel încât pe 17 sau 18 noiembrie să poată fi depusă lista de miniştri şi programul de guvernare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite