George Simion, alungat de la protestul profesorilor din Piaţa Victoriei

George Simion, alungat de la protestul profesorilor din Piaţa Victoriei

FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Preşedintele AUR, George Simion, a mers alături de alţi doi parlamentari ai partidului, miercuri, la protestul cadrelor didactice, care a avut loc în Piaţa Victoriei, însă aceştia au fost poftiţi de către liderii de sindicat să plece.

Ştiri pe aceeaşi temă

În momentul în care s-a apropiat de liderii sindicali de la „Spiru Haret” şi de la Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), George Simion a fost poftit să plece, profesorii rugându-l să nu instrumenteze politic protestul lor. După câteva minute, liderul AUR a plecat din Piaţa Victoriei, potrivit Epoch Times.

Totuşi, preşedintele AUR a dorit să sugereze, printr-o fotografie postată pe pagina sa de Facebook, că a fost alături de profesorii care au protestat, fără să existe vreo problemă. „1800 lei… Marcel Ciolacu care nu merge la serviciu poate trăi din aceşti bani?”, a postat Simion, alături de o fotografie cu patru protestatari. 

„Am cunoscut aceşti oameni acum 30 de minute la mitingul lucrătorilor în învăţământ. Am fost singurii parlamentari prezenţi”, a mai precizat liderul AUR.

Foto: Facebook/ George Simion

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările