Firea, replică pentru Dragnea cu citate din Dostoievski. De ce îl face „ticălos“ pe liderul PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, aflat la cuţite cu Liviu Dragnea, a publicat pe Facebook o replică la declaraţiile liderului PSD de duminică seară, în care foloseşte un citat din clasicul literaturii ruse Feodor Dostoievski. Dragnea a declarat că „oricine lucrează în administraţia locală să se concentreze pe promisiunile din campanie, nu să cheltuie banii pe prostii“, aluzie la edilul Capitalei.

Liviu Dragnea a spus, duminică seară, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, în legătură cu nemulţumirile primarului general, care s-a plâns că bugetul Bucureştiului a fost diminuat cu 25%, că este vorba de „prea multă minciună: (bugetul, n.r.) nu s-a diminuat, ci s-a mărit“.

„Despre bugetul Bucureştiului e prea multă minciună: nu s-a diminuat, ci s-a mărit. Tot impozitul pe venit rămâne la Bucureşti. Doar că primarii de sector au propus să se împartă banii între Primăria Capitalei şi sectoare. Nu voi mai lăsa nicio minciună netaxată. Oricine lucrează în adminsitraţia locală să se concentreze pe promisiunile din campanie, nu să cheltuie banii pe prostii“, a declarat liderul PSD.

În replică, Gabriela Firea a publicat pe Facebook un „citat celebru“ din scriitorul rus Feodor Dostoievski, alături de un comentariu dedicat lui Dragnea:

A propos de manipulările din această seară, spuse cu seninătate de un aşa-zis domn fără teamă de Dumnezeu, la adresa mea :

55

Sâmbătă, Primarul Capitalei a publicat o scrisoare deschisă destinată bucureştenilor, în care îl acuza pe Liviu Dragnea că vrea să provoace haos în Capitală.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite