Firea începe şantajul la Ciolacu: Sunt forţe care mi-au transmis să vin la şefia PSD şi apoi prim-ministru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu si Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu si Gabriela Firea FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a declarat, miercuri, la sediul central, că merge mai departe cu candidatura la Primăria Capitalei şi a vorbit despre „forţe” care i-au propus să preia şefia partidului şi să fie viitorul premier al României.

Întrebată la sediul partidului dacă are de gând să se retragă din cursa pentru Capitală, Gabriela Firea a precizat: „Sunt alte forţe care transmit emisari, că ar fi mai bine pentru mine să vin la preşedinţia PSD şi să candidez doar la parlamentare, şi eventual, dacă PSD va ajunge la guvernare, să devin prim-ministru. Le-am spus că pe mine acest scenariu nu mă interesează”, a spus Firea, la sediul PSD, arătând că “nu este un oportunist şi nu vrea să calce pe cadavre”. 

Apoi, primarul general a subliniat că ea nu are acum niciun gând să îi ia locul lui Marcel Ciolacu şi viitorului premier. „Nu vreau să îi iau locul nici domnului Ciolacu şi nici viitoarei propuneri de premier a PSD, nu sunt o aventurieră care să îi părăsească pe bucueşteni, în ideea că, după ce voi câştiga un loc în Senat şi ca posibil preşedinte PSD, am prima şansă să ajung prim-ministrul acestei ţări”, a spus Firea. 

Primarul Capitalei a mai spus că şi-ar dori o alianţă cu Victor Ponta, dar în „condiţii decente”, din ambele părţi, nu cu pretenţiile pe care le are acum Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite