Dragnea nu se mai controlează nici cu străinii: a desenat reţeaua „statului paralel“ într-o întâlnire cu parlamentari germani

Dragnea nu se mai controlează nici cu străinii: a desenat reţeaua „statului paralel“ într-o întâlnire cu parlamentari germani

Liviu Dragnea e într-o situaţie delicată în partid

Într-o întâlnire cu o delegaţie de parlamentari germani din grupul socialiştilor, liderul PSD Liviu Dragnea a luat o foaie şi a început să deseneze, nervos, cum funcţionează „statul paralel“ în România, au relatat surse din conducerea partidului pentru „Adevărul“. „Nemţii s-au blocat. Veniseră la Bucureşti pentru o întâlnire amicală“, explică sursele citate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Dincolo de altercaţia cu jurnaliştii şi cu Marcel Ciolacu, au mai fost şi alte momente tensionate zilele trecute la Parlament. Spre exemplu, Dragnea s-a întâlnit vineri cu o delegaţie de parlamentari social-democraţi din Germania, care au venit la Bucureşti să vorbească mai mult despre campania pentru europarlamentare decât despre legile Justiţiei. Dar Dragnea, încă din startul întâlnirii,  a scos nervos o foaie şi a început să deseneze tot felul de scheme: statul paralel - SRI - Justiţie – condamnări. Şi a explicat nervos cum a ajuns să fie el condamnat pe nedrept. Nemţii, care veniseră la Bucureşti pentru o întâlnire amicală, s-au blocat pur şi simplu“, au relatat surse din PSD pentru „Adevărul“.

Liviu Dragnea ar fi vrut ca moţiunea împotriva ministrului Justiţiei să se voteze secret, cu bile, nu electronic. Scopul: liderul PSD n-ar mai fi trebuit  să-şi asume politic sancţionarea lui Tudorel Toader, pe care îl vrea schimbat din Guvern. Planul nu i-a ieşit, din cauza „puciştilor“, în frunte cu Marcel Ciolacu, cu care a fost la un pas de bătaie.

Liderul PSD ar vrea să excludă din partid câţiva „pucişti“ şi, în plus, să-i schimbe pe alţi lideri de filiale pe care îi bănuieşte de trădare. În schimb, Paul Stănescu şi Gabriela Firea l-au ameninţat pe Dragnea că, în cazul unor sancţiuni, vor vota moţiunea de cenzură a Opoziţiei, deci Viorica Dăncilă, protejata sa, va pica. „Adevărul“ vă prezintă jocurile de culise din PSD înaintea şedinţei decisive de luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: