Consilierul lui Hellvig, loc eligibil în Parlament pe listele PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Tuţa FOTO Facebook
George Tuţa FOTO Facebook

Fostul şef de cabinet al directorului SRI Eduard Hellvig, George Tuţa, a prins un loc eligibil pentru parlamentare la Camera Deputaţilor pe listele PNL Ilfov.

PNL Ilfov a anunţat duminică listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din iarnă. Astfel, la Senat, pe primul loc se află Nicoleta Pauliuc, în timp ce la Camera Deputaţilor, pe primele două locuri eligibile se află Daniel Gheorghe şi George Tuţă.

„Absolvent de ASE, specialist în management economic, cu studii de comunicare şi diplomaţie. A lucrat încă din studenţie, acumulând o experienţă profesională în multiple domenii, atât în zona privată, cât şi în cea de administraţie publică (a fost consilier politic la nivel de ministru, parlamentar şi de europarlamentar). Timp de trei ani, a activat şi în domeniul militar. Activitatea politică în PNL a început-o cu 15 ani în urmă, îndeplinind şi funcţia de secretar general adjunct al partidului pentru trei ani. El este exponentul unei generaţii de tineri care intră în politică după mulţi ani de experienţe diverse. În viitorul mandat, se va preocupa de digitalizare, de protecţia mediului şi de creşterea gradului de occidentalizare a României, dar cu accentuarea atuurilor naţionale”, a transmis PNL Ilfov, referindu-se la George Tuţă.

Cu toate astea, activitatea „în domeniul militar” al lui Tuţă se referă la faptul că acesta a fost şeful de cabinet al directorului SRI Eduard Hellvig. Totodată, Tuţă deţine firma Power Sense Limited SRL, care figurează drept prestator de servicii pentru doi europarlamentari PNL: Rareş Bogdan şi Dan Motreanu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite