Clotilde Armand anunţă că nu se lasă până nu trece parcurile Cişmigiu şi Herăstrău în administrarea ADP Sector 1. Ce acuzaţii aduce la adresa PSD şi PNL

Clotilde Armand anunţă că nu se lasă până nu trece parcurile Cişmigiu şi Herăstrău în administrarea ADP Sector 1. Ce acuzaţii aduce la adresa PSD şi PNL

Clotilde Armand. FOTO Inquam Photos/ George Călin

Clotilde Armand a declarat că va reveni cu un proiect privind trecerea în administrarea ADP Sector 1 a Parcului Cişmigiu şi a Parcului Herăstrău, după ce şedinţa Consiliul Local actul normativ a fost respins, prin opoziţia PSD şi PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am primit multe mesaje de la cetăţenii din Sectorul 1, inclusiv elevi de liceu, despre situaţia deplorabilă în care se află parcurile Cişmigiu şi Regele Mihai I (fost „Herăstrău”). În urmă cu câteva săptămâni am avut o discuţie cu domnul Primar General Nicuşor Dan pentru a putea începe demararea lucrărilor de reabilitarea şi modernizarea a acestor parcuri,  aflate în proprietatea publică a Municipiului Bucureşti”, a scris pe pagina sa de Facebook Clotilde Armand.
 
„Am cerut astăzi Consiliului Local al Sectorului 1 să solicite Consiliului General al Municipiului Bucureşti trecerea parcurilor Cişmigiu şi Regele Mihai I (fost „Herăstrău”) în administrarea ADP Sector 1. Consilierii PSD şi PNL nu au fost de acord cu această iniţiativă. Vă promit că nu vom lăsa parcurile noastre în această situaţie. Voi reveni cu acest proiect în Consiliul local al Sectorului 1 până când toţi consilierii PNL şi PSD vor înţelege că politica înseamnă să le pese de oameni”, a completat edilul de la Sectorul 1.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările