Cîţu, dezamăgit că Orban nu a reacţionat când senatoarea Şoşoacă a cerut „două-trei minute” pentru a scăpa de premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu şi  Ludovic Orban
Premierul Florin Cîţu şi  Ludovic Orban

Premierul Florin Cîţu a reacţionat, marţi seara, la Digi24, cu privire la declaraţiile Dianei Şoşoacă din timpul şedinţei de plen în care a fost respinsă moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Cîţu s-a arătat dezamăgit de Ludovic Orban pe motiv că nu ar fi avut nicio reacţie atunci când senatoarea Şoşoacă a cerut „două-trei minute” pentru a scăpa de premier.

„În Parlamentul României am văzut astăzi ceva care m-a deranjat şi care m-a întristat. Am văzut cum un senator independent a cerut două minute ca să-l scape pe preşedintele Orban de Cîţu. Ce m-a deranjat şi m-a întristat a fost faptul că nu a existat nicio reacţie din partea preşedintelui Orban la această declaraţie”, a afirmat premierul.

Senatoarea Diana Şoşoacă a spus marţi în timpul dezbaterilor privind moţiunea de cenzură împotriva actualului Guvern că are nevoie de două-trei minute pentru a-l ajuta pe Ludovic Orban să scape de Florin Cîţu.

Prim-ministrul susţine că Ludovic Orban ar fi trebuit să intervină în această problemă. „Nu cred că are nevoie de cineva, sau nu ştiu, poate că are”, a continuat Florin Cîţu.

După afirmaţiile făcute, Diana Şoşoacă a plecat de la tribuna Parlamentului ţipând, după care a scos un sac pentru cadavre pe care l-a pus în faţa premierului Florin Cîţu.

Aceasta a fost scoasă afară din sală de chestori, la solicitarea preşedintelui Camerei Deputaţilor. „Doamna senator, comportaţi-vă civilizat şi nu vă bateţi joc de această instituţie. Chestorii, luaţi sacul”, a spus, de la tribuna Parlamentului, Ludovic Orban.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite